برای پخت زرشک پلو با مرغ رژیمی، می‌توانید از دستور زیر استفاده کنید:

•  مرغ را با آب و سرکه بشویید و به تکه‌های کوچک برش دهید. سپس مرغ را با نمک، فلفل، زعفران، آبلیمو و سیر خرد شده مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید تا چند ساعت مزه بگیرد.

•  زرشک را در آب ولرم بگذارید تا خیس بخورد. سپس آب زرشک را خالی کنید و زرشک را با مقدار بسیار کمی روغن، شکر (ترجیحا اِستِویا) و آبلیمو تفت دهید تا شیرین و ترش شود.

•  برنج را چند بار بشویید و در آب سرد با نمک خیس بگذارید. سپس برنج را در قابلمه‌ای با آب جوش بپزید تا نیم‌پز شود. بعد از آبکشی برنج، کمی روغن در قابلمه بریزید و ته دیگ را با نان لواش یا سیب‌زمینی خلال شده پوشانید. سپس برنج را به صورت لایه‌ای در قابلمه بچینید و هر لایه را با کمی زعفران دم کرده و زرشک تفت داده شده تزئین کنید. درب قابلمه را با یک دستمال پنبه‌ای (دم کنی) بپوشانید و حرارت را کم کنید تا برنج دم بخورد.

•  میتوایند مقداری روغن در تابه‌ای داغ کنید و مرغ‌های مزه‌دار شده را در آن سرخ کنید تا از هر دو طرف طلایی شوند. سپس مقداری آب جوش به مرغ‌ها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا مرغ‌ها با درب بسته کاملا پخته شوند.

البته میتوانید مقدار نسبتا زیادی پیاز را در تابه بریزید و سپس مرغ ها را بر روی پیازها بچینید و درب تابه را بگذارید تا مرغ ها به همراه پیاز مزه دار شوند و بوی زُهمش گرفته شود و البته چرب هم نباشد.

•  زمانی که همه چیز آماده شد، زرشک پلو را در سینی یا ظرف مناسب بچینید و با مرغ‌های پخته شده تزئین کنید. همچنین می‌توانید از خلال پسته و بادام نیز برای تزئین استفاده کنید. این غذای خوشمزه را با ماست یا سالاد سرو کنید.

همچنین می توانید از طریق لینک زیر با دیگر دستورپخت مرغ خوشمزه ایتالیایی آشنا شوید:

طرز تهیه مرغ کاچیاتوره: یک غذای ایتالیایی خوشمزه