برای پخت زرشک پلو با مرغ رژیمی، میتوانید از دستور زیر استفاده کنید:
• مرغ را با آب و سرکه بشویید و به تکههای کوچک برش دهید. سپس مرغ را با نمک، فلفل، زعفران، آبلیمو و سیر خرد شده مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید تا چند ساعت مزه بگیرد.
• زرشک را در آب ولرم بگذارید تا خیس بخورد. سپس آب زرشک را خالی کنید و زرشک را با مقدار بسیار کمی روغن، شکر (ترجیحا اِستِویا) و آبلیمو تفت دهید تا شیرین و ترش شود.
• برنج را چند بار بشویید و در آب سرد با نمک خیس بگذارید. سپس برنج را در قابلمهای با آب جوش بپزید تا نیمپز شود. بعد از آبکشی برنج، کمی روغن در قابلمه بریزید و ته دیگ را با نان لواش یا سیبزمینی خلال شده پوشانید. سپس برنج را به صورت لایهای در قابلمه بچینید و هر لایه را با کمی زعفران دم کرده و زرشک تفت داده شده تزئین کنید. درب قابلمه را با یک دستمال پنبهای (دم کنی) بپوشانید و حرارت را کم کنید تا برنج دم بخورد.
• میتوایند مقداری روغن در تابهای داغ کنید و مرغهای مزهدار شده را در آن سرخ کنید تا از هر دو طرف طلایی شوند. سپس مقداری آب جوش به مرغها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا مرغها با درب بسته کاملا پخته شوند.
البته میتوانید مقدار نسبتا زیادی پیاز را در تابه بریزید و سپس مرغ ها را بر روی پیازها بچینید و درب تابه را بگذارید تا مرغ ها به همراه پیاز مزه دار شوند و بوی زُهمش گرفته شود و البته چرب هم نباشد.
• زمانی که همه چیز آماده شد، زرشک پلو را در سینی یا ظرف مناسب بچینید و با مرغهای پخته شده تزئین کنید. همچنین میتوانید از خلال پسته و بادام نیز برای تزئین استفاده کنید. این غذای خوشمزه را با ماست یا سالاد سرو کنید.
دیدگاه خود را بنویسید