مواد لازم

  • کلم بروکلی: یک عدد
  • تخم مرغ: یک عدد
  • ادویه ایتالیایی: یک هشتم قاشق چای خوری
  • پنیر موزارلا: یک چهارم پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای: یک چهارم
  • پیاز: یک چهارم
  • قارچ: یک عدد
  • سس گوجه: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

  1. ابتدا کلم بروکلی‌ها را تمیز و خرد کرده سپس در قابلمه‌ای با کمی آب قرار داده تا نرم شود؛
  2. بروکلی بخارپز شده را در میکسر بریزید و به خوبی رنده کنید و سپس با پارچه‌ای آب بروکلی‌ها را بگیرید؛
  3. در ظرفی دیگر تخم مرغ و نمک، ادویه ایتالیایی را مخلوط کنید؛
  4. سپس مخلوط را به همراه کمی پنیر موزارلا به بروکلی‌ها اضافه کرده و هم بزنید؛
  5. خمیر بروکلی را بر روی کاغذ روغنی و سینی فر به صورت دایره‌ای پهن کنید؛
  6. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه در فر قرار دهید؛
  7. سس گوجه رژیمی را بر روی خمیر پهن کرده و پنیر موزارلا، پیاز، فلفل دلمه‌ای و قارچ خرد شده را بر روی خمیر بگذارید؛
  8. پیتزا رژیمی را به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه در فر قرار دهید.