آش رشته از غذاهای محبوب ایرانی است که با توجه به شروع فصل سرما، درست کردنش به شدت میچسبه. البته کالری بالای آش رشته باعث شده خیلی از کسانی که در رژیم هستند نتوانند در طول رژیم این غذای خوشمزه رو میل کنند. اما اینجا برای شما طرز تهیه آش رشته رژیمی را توضیح دادیم تا بتوانید هم رژیم باشید و هم آش خوشمزه میل کنید.

•  ابتدا حبوبات (لوبیا، نخود و عدس) را از قبل خیس کنید و با آب، پیاز داغ و سیر داغ بپزید. (میتوانید به جای اینکه سیر و پیاز را به جای روغن، با آب گوجه یا آبلیمو تفت دهید). البته اگر هواپز هم داشته باشید میتوانید پیاز و سیر را با کمی اسپری کردن روغن، در داخل هواپز، به حالت سرخ‌شده در آورید.

•  سپس سبزی‌های خورد شده (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج) را به حبوبات اضافه کنید و هم بزنید.

مقدار سبزی‌ها و حبوبات را افزایش دهید تا پروتئین و فیبر غذا بالا برود و مقدار نمک و آرد را کاهش دهید تا کربوهیدرات و قند آش پایین بیاید).

•  بعد از اینکه سبزی‌ها پختند، رشته آش را خرد کرده و به مواد آش اضافه کنید و هم بزنید. برای آنکه رژیمی بشود میتوانید 

به جای رشته آش، نودل کم‌کالری یا شیراتاکی استفاده کنید.

•  نمک، فلفل، زردچوبه و آرد را هم برای تنظیم طعم آش به مقدار لازم اضافه کنید.

•  در مرحله آخر، کشک(استفاده از ماست یا دوغ، رژیمی‌تر است)، پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ تزئین نکنید بهتره را برای تزئین استفاده کنید. (تزئین نکنید بهتره)